Fűszer és csemege a Magyar Konyhában

Fotó: Körmendi Imre/ Magyar Konyha

A tavasz újabb örömteli eseményt tartogatott számunkra: a Magyar Konyha áprilisi számában, a Magyar Ízek rovat hasábjain ugyanis lehetőséget kaptunk kertészetünk bemutatására, mesélhettünk termékeinkről, történetünkről, terveinkről.

A teljes cikk elolvasható az alábbi linken:

https://magyarkonyhaonline.hu/magyar-izek-2/fuszer-es-csemege

További blogbejegyzések

  • Fűszerek a nagyvilágból

    Az utóbbi években a nemzetközi konyha egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a sokszínűségre való törekvés a gasztronómiában is teret nyert és szinte észrevétlenül vált a mindennapjaink részévé. Mára egy magyar ember számára a pizza, a bolognai spagetti vagy a croissant (még ha nem is tudjuk helyesen kiejteni a nevét) már éppúgy...

  • Önöknek ajánljuk…

    A nyár utolsó hónapja kétségkívül a betakarítás, a tartósítás és befőzések időszaka, nem csoda hát, hogy lépten-nyomon ehhez a témához kapcsolódó cikkekbe botlunk. A hagyományos mellett már megjelentek a kicsit különlegesebb ízvilágra törekvő receptek is, és örömmel tapasztaljuk, hogy ezekben egyre többször kapnak szerepet a fűszernövények. A Koronás Cukor weboldalán...

  • Aki a virágot szereti…

    Márpedig a virágot könnyű szeretni, hiszen az illatok, színek, formák megszámlálhatatlan variációja közt bárki megtalálhatja a számára megfelelőt. Nem véletlen hát, hogy az emberiség történelmében mindig helyet kaptak valamilyen formában: legjelentősebb az esztétikai, díszítő funkciójuk, de a különböző kultúrák hétköznapi vagy akár vallási jelképeiként, valamint a gyógyászatban és a szépségápolásban...

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap