Dalmát harangvirág

 Nem csak saláták kiegészítőjeként, de előételek és torták dekorációjaként is előszeretettel használják.

Későbbi felhasználásig tároljuk hűtőben, +6 és +8 °C között.

 

Milyen ételekhez illik?
gyümölcs gyümölcs
köret köret
sajt-túró sajt-túró
saláta saláta
sütemény-fagylalt sütemény-fagylalt
Dalmát harangvirág

Hogyan termesztjük?

 • Korszerű technológiával
 • Maximális odafigyeléssel
 • Szívvel-lélekkel fűszerezve

Továbbiak a kínálatunkból

Stand Restaurant
METRO Kereskedelmi Kft
Gundel Étterem Kávéház
Góré Étterem
Góré Étterem
Minaro Hotel
Minaro Hotel
42 Restaurant
Hosszú Tányér Gourmet Ház
Hotel Botanica
Mészáros Cukrászda
Tímár Panzió
Pizza Dellarosso
Bellozzo
Pesto Guseo

Rólunk mondták

 • A Bocuse d’Or versenyre való felkészülés idején – mikor a kiegyensúlyozottság és a legnagyobb precizitásra való törekvés elengedhetetlen - a lehető legjobb partnerre találtunk Ákosban és a Zöldpont csapatában. Kéréseinkre mindig gyorsan reagálnak, akár meglévő termékről van szó, akár valami újdonságra vágyunk… Azóta már az étteremben is velük dolgozunk! :-)

  Stand Restaurant, Dalnoki Bence - Sous Chef
 • Partneri kapcsolatunk a Zöldpont csapatával már közel 30 éve sikeres, köszönhetően proaktív hozzáállásuknak valamint termékeik állandó és kiváló minőségű jelenlétének. Öröm a közös a munka, mellyel hozzájárulunk a vendéglátóipar meglévő és új trendjeinek megvalósításához.

  METRO Kereskedelmi Kft, Bősze Ákos - HoReCa Business Development Manager
 • Az első telefonbeszélgetés óta tudom, hogy Papp Ákossal és a Zöldponttal dolgozni a megoldást jelenti számomra. A megfelelően előkészített termékeken túl kapunk rugalmasságot, innovációt, akár egészen új termékcsaládot. Büszke vagyok az együttműködésünkre.

  Gundel Étterem Kávéház, Moldován Viktor, Executive Chef
 • Számomra elsődleges a minőség és a profizmus. A Zöldpontnál ezek megjelennek mind a rendelések kezelésénél, mind a termékeknél. ... (Fotó: GDA studio - Kósz Jenő (@gda_studio)

  Góré Étterem, Kállai Csaba - séf
 • … Nagyon fontos számomra, hogy ami a tányérra kerül, ne csak esztétikailag tegyen hozzá, hanem az íze kiegészítse az ételt. Ebben is nagyon erősek, frissességük megjelenik az ízükben is. Csak ajánlani tudom Őket… (Fotó: GDA studio - Kósz Jenő (@gda_studio)

  Góré Étterem, Kállai Csaba - séf
 • Számomra a minőség az elsődleges szempont, ezt tartósan megkapom évszaktól függetlenül. A Zöldpont ’98 Kft. által biztosított gyorsaság , rugalmasság és innováció számunkra tökéletes, ezért is tudunk tartósan együtt dolgozni. Kiemelném a termékek frissességét, amely egy ilyen termékcsoportnál elsődleges szempont. …

  Minaro Hotel, Csorba István - séf
 • … Ízben és színekben is kiváló kiegészítői ételeinknek: nem csak dekorációs elemként, hanem bizonyos esetekben fűszerként is használom őket. Több mikrozöld savtartalma vagy fűszeres ízvilága tökéletes kiegészítése vagy akár fő eleme is lehet bármelyik fogásnak. A minőséghez és választékhoz pedig egy igazán elérhető ár párosult.

  Minaro Hotel, Csorba István - séf
 • Több mint 2 éve rendelem a zöldfűszereket, mikrozöldeket és virágokat a Zöldpont ’98 Kft-től. A növények mindig kifogástalan állapotban érkeznek az étterembe, a kéréseinkhez pedig nagyon pozitívan és nyitottan állnak hozzá, valóban próbálják az éttermi igényeket minél jobban kiszolgálni.

  42 Restaurant, Barna Ádám - séf
 • Az általam főzött ételek egyszerű összetevőkből, átlátható technológiával készülnek, melyeket igyekszem kreatívan tálalni, ehhez pedig kiválóan passzolnak a Zöldpont termékei. A karakteres ízű, vitamindús mikrozöldeket és ehető virágokat mindig frissen szedve kapjuk, tartva az állandó minőséget, mely nagy segítség számomra.

  Hosszú Tányér Gourmet Ház, Horváth Attila - séf
 • Fine dining étterem lévén leginkább mikrozöldekkel és ehető virágokkal dolgozom, és külön öröm számomra, hogy ezeket szűk régiónkban is megtalálhatom. A termékek mindig kifogástalan minőségben érkeznek, az eltarthatóságuk pedig páratlan.

  Hotel Botanica, Munk Tamás - séf
 • Cukrászdánkban nagy örömmel dolgozunk az Önöktől rendelt mikrozöldekkel és ehető virágokkal. Minőségi termékeket kapunk pontos szállítással, ez pedig manapság elengedhetetlen a professzionális vendéglátásban.

  Mészáros Cukrászda, Varga Ádám - cukrászmester
 • Köszönjük ezeket a fantasztikus, friss hajtásokat, mikrozöldeket! Örömünkre szolgált a Zöldpont termékeivel dolgozni – életre keltek az ételeink, amiket ezekkel a csodákkal díszíthettünk.

  Tímár Panzió, Tímár Attila - séf
 • A fűszerek többszöri rendelés után is frissen, tökéletes állapotban érkeztek. Mindent, amire szükségünk volt az étterembe, azt itt megtaláltuk. Mindenképpen ajánljuk!

  Pizza Dellarosso, Stróbl Balázs - étteremtulajdonos
 • Hozzávalóink frissessége és minősége a bevált receptjeink legfontosabb alapköve. Ezért is szeretjük a Zöldpont mindig ízes és zsenge fűszereit, amelyek megkoronázzák a legfinomabb olasz kajákat is.

  Bellozzo, Kovács Ádám - éttermi munkatárs
 • Az általunk frissen készített bazsalikom pesto frissességét és aromáját a friss bazsalikom adja. A Zöldpontnál mindig frissen vágott, zsenge, hibátlan bazsalikomot kapunk.

  Pesto Guseo, Guseo Zsuzsanna - alapító
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap