Rozmaring
Az illóolajat, szaponint és cseranyagot tartalmazó növényt óvatosan adagolva használják mártások, pácok, szárnyas sültek, gomba- és halételek fűszerezésére, különleges növényi ecetek készítésére, valamint bárány- és vadhúsból készült ételek ízesítésére és illatosítására.
Fürdővízbe áztatva illatosít és frissít. Balkonon és kertben is inkább a napos helyeket kedveli. Szabadföldbe ültetése nem ajánlott, mert nem fagytűrő. 1-1,5 méter magasra is megnőhet, metszéssel formás bokorrá alakítható. Mérsékelt öntözést igényel.
Ez a termékünk 12 cm-s cserépben elérhető.
Továbbiak a kínálatunkból
-
single
-
Citromos bazsalikom
single -
Árvácska mix
single -
Vágott zsálya
Rólunk mondták
-
A Bocuse d’Or versenyre való felkészülés idején – mikor a kiegyensúlyozottság és a legnagyobb precizitásra való törekvés elengedhetetlen - a lehető legjobb partnerre találtunk Ákosban és a Zöldpont csapatában. Kéréseinkre mindig gyorsan reagálnak, akár meglévő termékről van szó, akár valami újdonságra vágyunk… Azóta már az étteremben is velük dolgozunk! :-)
Stand Restaurant, Dalnoki Bence - Sous Chef -
Partneri kapcsolatunk a Zöldpont csapatával már közel 30 éve sikeres, köszönhetően proaktív hozzáállásuknak valamint termékeik állandó és kiváló minőségű jelenlétének. Öröm a közös a munka, mellyel hozzájárulunk a vendéglátóipar meglévő és új trendjeinek megvalósításához.
METRO Kereskedelmi Kft, Bősze Ákos - HoReCa Business Development Manager -
Az első telefonbeszélgetés óta tudom, hogy Papp Ákossal és a Zöldponttal dolgozni a megoldást jelenti számomra. A megfelelően előkészített termékeken túl kapunk rugalmasságot, innovációt, akár egészen új termékcsaládot. Büszke vagyok az együttműködésünkre.
Gundel Étterem Kávéház, Moldován Viktor, Executive Chef -
Számomra elsődleges a minőség és a profizmus. A Zöldpontnál ezek megjelennek mind a rendelések kezelésénél, mind a termékeknél. ... (Fotó: GDA studio - Kósz Jenő (@gda_studio)
Góré Étterem, Kállai Csaba - séf -
… Nagyon fontos számomra, hogy ami a tányérra kerül, ne csak esztétikailag tegyen hozzá, hanem az íze kiegészítse az ételt. Ebben is nagyon erősek, frissességük megjelenik az ízükben is. Csak ajánlani tudom Őket… (Fotó: GDA studio - Kósz Jenő (@gda_studio)
Góré Étterem, Kállai Csaba - séf -
Számomra a minőség az elsődleges szempont, ezt tartósan megkapom évszaktól függetlenül. A Zöldpont ’98 Kft. által biztosított gyorsaság , rugalmasság és innováció számunkra tökéletes, ezért is tudunk tartósan együtt dolgozni. Kiemelném a termékek frissességét, amely egy ilyen termékcsoportnál elsődleges szempont. …
Minaro Hotel, Csorba István - séf -
… Ízben és színekben is kiváló kiegészítői ételeinknek: nem csak dekorációs elemként, hanem bizonyos esetekben fűszerként is használom őket. Több mikrozöld savtartalma vagy fűszeres ízvilága tökéletes kiegészítése vagy akár fő eleme is lehet bármelyik fogásnak. A minőséghez és választékhoz pedig egy igazán elérhető ár párosult.
Minaro Hotel, Csorba István - séf -
Több mint 2 éve rendelem a zöldfűszereket, mikrozöldeket és virágokat a Zöldpont ’98 Kft-től. A növények mindig kifogástalan állapotban érkeznek az étterembe, a kéréseinkhez pedig nagyon pozitívan és nyitottan állnak hozzá, valóban próbálják az éttermi igényeket minél jobban kiszolgálni.
42 Restaurant, Barna Ádám - séf -
Az általam főzött ételek egyszerű összetevőkből, átlátható technológiával készülnek, melyeket igyekszem kreatívan tálalni, ehhez pedig kiválóan passzolnak a Zöldpont termékei. A karakteres ízű, vitamindús mikrozöldeket és ehető virágokat mindig frissen szedve kapjuk, tartva az állandó minőséget, mely nagy segítség számomra.
Hosszú Tányér Gourmet Ház, Horváth Attila - séf -
Fine dining étterem lévén leginkább mikrozöldekkel és ehető virágokkal dolgozom, és külön öröm számomra, hogy ezeket szűk régiónkban is megtalálhatom. A termékek mindig kifogástalan minőségben érkeznek, az eltarthatóságuk pedig páratlan.
Hotel Botanica, Munk Tamás - séf -
Cukrászdánkban nagy örömmel dolgozunk az Önöktől rendelt mikrozöldekkel és ehető virágokkal. Minőségi termékeket kapunk pontos szállítással, ez pedig manapság elengedhetetlen a professzionális vendéglátásban.
Mészáros Cukrászda, Varga Ádám - cukrászmester -
Köszönjük ezeket a fantasztikus, friss hajtásokat, mikrozöldeket! Örömünkre szolgált a Zöldpont termékeivel dolgozni – életre keltek az ételeink, amiket ezekkel a csodákkal díszíthettünk.
Tímár Panzió, Tímár Attila - séf -
A fűszerek többszöri rendelés után is frissen, tökéletes állapotban érkeztek. Mindent, amire szükségünk volt az étterembe, azt itt megtaláltuk. Mindenképpen ajánljuk!
Pizza Dellarosso, Stróbl Balázs - étteremtulajdonos -
Hozzávalóink frissessége és minősége a bevált receptjeink legfontosabb alapköve. Ezért is szeretjük a Zöldpont mindig ízes és zsenge fűszereit, amelyek megkoronázzák a legfinomabb olasz kajákat is.
Bellozzo, Kovács Ádám - éttermi munkatárs -
Az általunk frissen készített bazsalikom pesto frissességét és aromáját a friss bazsalikom adja. A Zöldpontnál mindig frissen vágott, zsenge, hibátlan bazsalikomot kapunk.
Pesto Guseo, Guseo Zsuzsanna - alapító
Zöldpont blog
Önöknek ajánljuk…
A nyár utolsó hónapja kétségkívül a betakarítás, a tartósítás és befőzések időszaka, nem csoda hát, hogy lépten-nyomon ehhez a témához kapcsolódó cikkekbe botlunk. A hagyományos mellett már megjelentek a kicsit különlegesebb ízvilágra törekvő receptek is, és örömmel tapasztaljuk, hogy ezekben egyre többször kapnak szerepet a fűszernövények. A Koronás Cukor weboldalán...
Elolvasom